Главная   Доска объявлений   Свежие заявки   Рассылка в агентства   Архив рассылок   Рейтинг сайтов 

 

Презентация апарт-отеля "Villa Family Club"
--  рядом с ТК "Буковель"  --

Создание
фото-презентации
+38 066 3521973
admin@mn.kiev.ua

   
Пропонуємо до продажу апартаменти в самому серцi Карпат!
---   Выключить слайд-шоу   ---
Апарт-готель "Villa Family Club", поруч з ТК "Буковель"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"ND Group Development" пропонує Вам унікальну можливість стати власником апартаментів в апарт-комплексі «Villa Family Club», що знаходиться у самісінькому серці Карпат напроти витягу 1R всесвітньо відомого курорту України - ТК«Буковель». Готельний комплекс розміщується на земельній ділянці 0.76га. Ми пропонуємо до дрібниць продуману концепцію, що включає в себе поєднання сучасного архітектурного рішення, власної інфраструктури та функціонального зонування за принципом найкращих європейських курортів.
  
Апартаменти мають власні видові тераси, панорамні вікна, що відкривають неймовірні краєвиди наповнюючи кімнату простором, створюючи атмосферу єднання з природою та даруючи неабиякий комфорт за рахунок продуманого планування. На території «Villa Family Club»: басейн, банний комплекс з сауною, гідромасажною ванною, сучасний дитячий майданчик, банкетна зала, фуршетна зала, можливість встановлення мангалів на власних терасах, кімната для сушіння лижного спорядження і Lounge – тераса на останньому поверсі. З території комплексу відкривається неймовірний вид на гори, особливу атмосферу створює нічне катання та різноманітність розвах туристичної локації, а чисте повітря та краса Карпат у будь-яку пору року наповнить відпочинок незабутніми враженнями. З Ваших апартаментів Буковель – як на долоні!
 
Вже збудовані апартаменти перейдуть до обслуговування керуючої компанії, яка подбає про наповненість Ваших апартаментів, формат проживання відвідувачів, розробить маркетингову стратегію та гарантовано збільшить прибутки.
 
 Інвестуючи кошти в «Villa Family Club», купуючи апартаменти в курортній місцевості, в оточенні мальовничої природи, що збагачена чистим гірським повітрям, Ви не тільки стаєте власником унікальної нерухомості, а й забезпечуєте своє майбутнє прибутком! Інвестуйте у правильне житло з прибутком!
  
Ціна за квадратний метр 1843 у.о.
         
Тел.: (050) 744-90-90, (068) 744-90-90  Назар
 Наш сайт        Написати листа
       
1-й поверх 2-й поверх
3-й поверх 4-й поверх
5-й поверх
Реклама от "Мир недвижимости Украины" kl-b08y-1-9805-C-

Главная   Доска объявлений   Свежие заявки   Рассылка в агентства   Архив рассылок   Рейтинг сайтов 


bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Недвижимость Рейтинг-каталог сайтов АГЕНТ.ua - Украина Киев Винница Луцк Днепропетровск Кривой Рог Донецк Мариуполь Житомир Ужгород Запорожье Мелитополь Бердянск Ивано-Франковск Обухов Бровары Борисполь Фастов Кировоград Симферополь Севастополь Евпатория Ялта Феодосия Керч Луганск Львов Дрогобыч Николаев Одесса Полтава Ровно Тернополь Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Умань Чернигов Черновцы