Главная   Доска объявлений   Свежие заявки   Рассылка в агентства   Архив рассылок   Рейтинг сайтов 

 

Презентация апарт-отеля "Villa Family Club"
--  рядом с ТК "Буковель"  --

Создание
фото-презентации
+38 066 3521973
admin@mn.kiev.ua

   
Пропонуємо до продажу апартаменти в самому серцi Карпат!
---   Выключить слайд-шоу   ---
Апарт-готель "Villa Family Club", поруч з ТК "Буковель"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
«ND Group Development» пропонує унiкальну можливiсть стати власником апартаментiв в апарт-готелi «Villa Family Club», що знаходиться у самiсiнькому серцi Карпат напроти витягу 1R всесвiтньо вiдомого курорту України - ТК«Буковель». Готельний комплекс розмiщується на земельнiй дiлянцi 0.76га та налiчує декiлька корпусiв до дрiбниць продуманої концепцiї, що включає в себе поєднання сучасного архiтектурного рiшення, власної iнфраструктури та функцiонального зонування за принципом найкращих європейських курортiв.
Апартаменти мають власнi видовi тераси, панорамнi вiкна, що вiдкривають неймовiрнi краєвиди наповнюючи кiмнату простором, створюючи атмосферу єднання з природою та даруючи неабиякий комфорт за рахунок продуманого планування. На територiї «Villa Family Club»: басейн, банний комплекс з сауною, гiдромасажною ванною, сучасний дитячий майданчик, банкетна зала, фуршетна зала, можливiсть встановлення мангалiв на власних терасах, кiмната для сушiння лижного спорядження i Lounge – тераса на останньому поверсi. З територiї комплексу вiдкривається неймовiрний вид на гори, особливу атмосферу створює нiчне катання та рiзноманiтнiсть розвах туристичної локацiї, а чисте повiтря та краса Карпат у будь-яку пору року наповнить вiдпочинок незабутнiми враженнями. З Ваших апартаментiв Буковель – як на долонi!
Вже збудованi апартаменти перейдуть до обслуговування керуючої компанiї, яка подбає про наповненiсть Ваших апартаментiв, формат проживання вiдвiдувачiв, розробить маркетингову стратегiю та гарантовано збiльшить прибутки.
        
 Інвестуючи кошти в «Villa Family Club», купуючи апартаменти в курортнiй мiсцевостi, в оточеннi мальовничої природи, що збагачена чистим гiрським повiтрям, Ви не тiльки стаєте власником унiкальної нерухомостi, а й забезпечуєте своє майбутнє прибутком! Інвестуйте у правильне житло з прибутком!
 
Тел.: (050) 744-90-90, (068) 744-90-90  Давид
Написати листа
Реклама от "Мир недвижимости Украины" kl-b08y-1-9774-C-

Главная   Доска объявлений   Свежие заявки   Рассылка в агентства   Архив рассылок   Рейтинг сайтов 


bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100 Недвижимость Рейтинг-каталог сайтов АГЕНТ.ua - Украина Киев Винница Луцк Днепропетровск Кривой Рог Донецк Мариуполь Житомир Ужгород Запорожье Мелитополь Бердянск Ивано-Франковск Обухов Бровары Борисполь Фастов Кировоград Симферополь Севастополь Евпатория Ялта Феодосия Керч Луганск Львов Дрогобыч Николаев Одесса Полтава Ровно Тернополь Харьков Херсон Хмельницкий Черкассы Умань Чернигов Черновцы