Главная   Доска объявлений   Свежие заявки   Рассылка в агентства   Архив рассылок   Рейтинг сайтов 

 

Презентация престижного Бизнес-Центра
в центре Киева

Создание
фото-презентации
+38 066 3521973
admin@mn.kiev.ua

   
ЫHILLFORT BUSINESS MANSIONл НОВИЙ РІВЕНЬ ЯКОСТІ!
---   Выключить слайд-шоу   ---
Пропонуємо офіси в самому серці столиці!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Вже незабаром заплановане введеня в експлуатацiю нового бiзнес-центру "HILLFORT" - платформи нового рiвня якостi для вашого бiзнесу. Проект знаходиться за адресою: вул. Михайлiвська, 12, та дозволяє отримати сервiс найвищого рiвня в самому серцi центра Києва! "Hillfort Business Mansion" - це бiзнес-маєток у бутiковому стилi, що пропонує своїм орендарям офiснi примiщення класу "А" в безпосереднiй близькостi до адмiнiстративних установ, посольств i головних офiсiв найбiльших українських та мiжнародних компанiй.

      Будiвлю бiзнес-маєтку загальною площею 13 000 кв.м створено в архiтектурному стилi Києва XIX столiття
      iз застосуванням сучасних технологiй та iнженерiї найвищого рiвня
.
 
Унiкальнiсть "Hillfort Business Mansion" полягає у одночасному поєднаннi багатьох характеристик:
Розташування поруч з Майданом Незалежностi та центральним дiловим районi столицi Українi - головнi офiси державних органiв, найбiльших українських та мiжнародних компанiй вiдтепер в лiчених хвилинах вiд вас!
Лаунж-зона на власнiй терасi "Hillfort Business Mansion", що знаходится на шостому поверсi - це унiверсальне рiшення з найкращими краєвидами iсторичного центру Києва. Тераса також слугує лаунж-зоною для всiх спiвробiтникiв бiзнес-центру та оздоблена дизайнерськими меблями премiум-класу вiд EGO Paris, що поєднують в собi сучасний дизайн та матерiали хай-тек.
Цiлодобова охорона та контрольована система доступу в бiзнес-центр забезпечує безпеку i налагоджену офiсну роботу. Окрiм цього, Hillfort працює в режимi 24/7/365, тож ви матиме доступ до офiсу у будь-який час у будь-яку пору року.
Наявнiсть трирiвневого пiдземного паркiнгу на 93 паркомiсця дозволить не перейматись проблемою паркування в центрi мiста - залишити ваш транспорт можна на територiї BusinessMansion.
Вiльне планування, що дозволяє спланувати примiщення пiд конкретного орендаря, та багато iнших переваг, що зроблять роботу Вашої компанiї бiльш комфортною та ефективною.
 
      Деталi - на сайтi >> , або за телефоном +380673345855

Тел.:  (044) 585-41-05, (067) 334-58-55  

Написать письмо
Реклама от "Мир недвижимости Украины" kl-a7-1-9742-E-