<< Архів       ******* Заявки з Києва   08.04  ******* 
 
Продаж нового 1-поверхового будинку в Осокорках

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
Дарницький район, Осокорки, С/Т Відродження.
Будинок з дуже зручним, сучасним плануванням. Всього 4 км від станції метро "Славутич". Площа будинку 152 кв. м., з яких 22 метри припадає на чудову терасу. З можливістю збільшення на 50 кв.м. за рахунок другого поверху. Простора кухня-вітальня з виходом на терасу, 3 спальні, 2 санвузли, гардероб та побутове приміщення. Будинок розташований на ділянці площею 7 соток з власним виходом на канал (з обох сторін будинку), що впадає в невеличке озерце. Ділянка знаходиться в затишному та тихому місці і має три окремих заїзди. Закрита асфальтована, тупікова вулиця. На відстані 50 метрів знаходиться велике, чисте озеро Мартишів. Комунікації - електрика (3-фазне підключення), свердловина 63 м., каналізація (септик 6 кубів), контур заземлення, автополив. Є навіс на два автомобілі. Можливість Газифікації. Також можливість ремонту від забудовника! Можливість розтермінування та кредиту! 230 000 дол. Без комісій!

Тел.: +38 (096) 437-22-13 Кирило  
Написать письмо

Оренда великого приміщення в м. Рівне
--- Великі два склади з рампою. Сучасні офісні приміщення! ---

Рівненська область, м.Рівне, вул. Фабрична,2.
Здається в довгострокову оренду складське приміщення загальною площею 1450м.кв з власною великою територією. В наявності 2 великі склади з рампою, та офісні приміщення. Зручним заїзд для великогабаритного транспорту Достатньо велика потужність електрики, 3 фази. В офісних приміщеннях встановлені кондиціонери. Територія огороджена та має відеонагляд. Здається все разом під будь-який вид діяльності. Ціна 135 грн./кв.м з ПДВ. АН «Перлина»
-------------------------------
Персональна сторінка "Фотопрезентація приміщення" - www.mn.kiev.ua/vip/5218i.htm

Тел.: (096) 834-40-55   Наталія
Написати листа