<< Архив       ******* Заявки из Киева   11.10  *******        Заявки из регионов >>
 
Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "RiverStone"

При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок При подключенном интернете по нажатию этой ссылки откроется рисунок
Увеличить Увеличить
м. Київ, Дарницький р-н, вул. Трускавецька, 8.
Квартира 89 кв.м, 3/25 поверх. Хочете жити в комфортній квартирі зі свіжим ремонтом та всіма необхідними зручностями. Тоді ми маємо щось для вас! Продається з усіма меблями та технікою. Документи на квартиру більше 3х років, а це означає, що у вас немає жодних ризиків, що дозволяє швидко та легко провести угоду. Але це ще не все! Розташування цієї квартири просто ідеальне! ЖК з власною набережною та закритою територією, де є дитячі майданчики, магазини, кав'ярні та кафе. А для прихильників активного відпочинку поруч річка Дніпро, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та прекрасними краєвидами. Зручна транспортна розв'язка дозволить вам швидко дістатися до будь-якої точки міста. Зупинка громадського транспорту знаходиться всього в 3 хвилинах ходьби від будинку, а станція метро Осокорки в 10 хвилинах пішки. Неподалік будинку ТРЦ River Mall та ТРЦ Аркадія та ше багато інших закладів. Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири та забезпечити собі комфортне проживання в ідеальному місці. Ціна 215 000 дол.

Тел.: +38 (050) 585-65-63 Олександр  
Написать письмо

Продам свою двокімнатну квартиру
--- Квартира мебльована. Гарна транспортна розв’язка!. ---

м.Київ, Шевченківський район, вул. Юрія Глушка (Миколи Подвойського),10.
Продам свою двокімнатну квартиру на 4 поверсі 5 поверхового будинку по вулиці Юрія Глушка (Миколи Подвойського), №10 (Хрущівка). Площа квартири 44,8/29,8/6,2 кв.м. Кімнати роздільні, санвузел суміщений, балкон засклений. Має свій бойлер на гарячу воду. Квартира мебльована, побутова техніка в наявності. До станцій метро "Дорогожичи" і "Сирець" - 5 мін. пішки. Гарна транспортна розв’язка. Ціна 50000 дол.
-------------------------------
Персональна стoрiнка "Фотопрезентація квартири" - www.mn.kiev.ua/vip/5212a.htm

Тел.: (063) 993-34-27 Наталiя  
Написати листа

Продам свою 1К квартиру (студію) в Ірпені.
--- Квартира мебльована з побутовою технікою! ---

Киівська область, м.Ірпінь, вул. Українська 83-Б.
Продам свою однокімнатну квартиру (студію) на 9 поверсі в житловому комплексі "Версаль парк". Загальна площа 40,1 кв.м, житлова 18,4 кв.м. Квартира мебльована з побутовою технікою. Ціна 42000 дол..
-------------------------------
Персональна стoрiнка "Фотопрезентація квартири" - www.mn.kiev.ua/vip/5213a.htm

Тел.: (063) 993-34-27 Наталiя  
Написати листа