<< Архив       ******* Заявки из Киева   12.07  ******* 
 
Продам ділянку в котеджному містечку Стоянка-2 (Ірпінь)
---Знаходиться поряд з лісовим масивом. Співпрацюємо з рієлторами! ---

Київська область, м.Ірпінь, к.м. Стоянка-2, по вул.Кошового.
Продам ідеальну ділянку правильної форми площею 10 соток (25х40) під житлову забудову (кадастровий №3210900000:01:174:0395). До ділянки підведена е/е 25кВт, газ по вулиці. Навкруги сусіди забудувалися, дороги викладені бруківкою, територія котеджного містечка зелена та охайна. В'їзд на територію котеджного містечка під охороною. Котеджне містечко знаходиться поряд з лісовим масивом. Затишне місце для постійного проживання поряд з містом. Вся міська инфраструктура знаходиться на відстані 5-10 хв. транспортним засобом, громадський транспорт також в пішому доступі. Вартість 120000 у.е.
-------------------------------
Персональна сторінка "Фотопрезентація ділянки" - www.mn.kiev.ua/vip/4936a.htm

Тел.: +38 (098) 685-30-74 Олег  
Написати листа

Довгострокова оренда офісної будівлі в центрі столиці
--- Територія огороджена та встановдена пропускна система! ---

м.Київ, Шевченківський район, вул. О.Шмідта, 6.
Оренда офісної будівлі площею 1084 кв.м. 4-поверховий будинок з ліфтом, планування змішаного типу, кабінети та опен спейс. В будівлі виконаний якісний офісний ремонт, централізоване кондиціонування та приточно-приливна вентиляція, автономне опалення (електрика, газ, дизельне паливо), дизель генератор, сучасні охоронна та пропускна система, система відеонагляду, оповіщення про пожежу. Є укритя. Територія огороджена та встановлена пропускна система, своя парковка. Пряма довгострокова оренда, без комісії. Орендна ставка 16 дол. без ПДВ.
-------------------------------
Фотопрезентацiя офісної будівлі - www.mn.kiev.ua/vip/5210i.htm

Тел.: (067) 738-90-40 Антоніна  
Написати листа

Оренда офіса в центрі Києва біля метро 'Лук'янівська'
--- Поряд парк ім. Г.Алієва. Пряма оренда від власника! ---

м.Київ, Шевченківський район, вул. Глибочицька, 32.
Оренда офіса площею 136,6 кв.м в ЖК 'Покровський Посад'. Поряд метро 'Лук'янівська' та Поштова площа. Приміщення знаходиться на 2 поверсі, три кабінети, зона уопен-спейс, обідня зона. В приміщенні виконано якісний дизайнерський ремонт, встановлено корпусні меблі, облаштовано кухню з меблями та технікою, 2 с/у, в кожному кабінеті встановлені кондиціонери, пропускна система, доступ 24/7. Пряма оренда від власника (ФОП). Розвинена інфраструктура: супермаркет, ресторан, школа танців, відділення банку, та ін. Поряд парк ім. Г.Алієва. Вартість оренди в місяць 2000$ без ПДВ+ комунальні послуги та обслуговування.
-------------------------------
Фотопрезентація офіса - www.mn.kiev.ua/vip/5211i.htm

Тел.: (067) 738-90-40 Антоніна  
Написати листа